Уважаеми дами и господа, Отправям към Вас най-искрени пожелания по повод

...
Уважаеми дами и господа, Отправям към Вас най-искрени пожелания по повод
Коментари Харесай

Традицията е жива и тя превръща в реалност добрите идеи, обърна се към банкерите кметът на Ловеч

Уважаеми дами и господа, 

Отправям към Вас най-искрени пожелания във връзка 6 декември – професионален празник на банкерите. На този ден почитаме Свети Николай, архиепископ Мирликийски, именуван още Чудотворец. Празникът е прочут още като Никулден и е обичан да народа, изключително на риболовци, моряци и пътешественици.

Тази година се навършват 30 години, откогато денят е разгласен и като Ден на българските банки. Това става на 27 октомври 1992 година при откриването на втората среща на банкерите във Варна. За първи път празникът се отбелязва същата година в параклиса на постройката на Българска национална банка с панихида за починалите банкови чиновници във войните през 1912-1913 година и 1915-1918 г. 

Така че традицията е жива и тя трансформира в действителност положителните хрумвания и силата, която Вие владение.

Вашите институции са значим фактор за финансовото развиване и непоклатимост на общината. Изразявам своето почитание към Вашата работа и Ви искам да бъдете сполучливи и да сбъдвате бъдещето. И дано то да се характеризира с процъфтяваща стопанска система, богати хора, позитивно салдо, висока ликвидност, резистентен напредък, прогресивен тренд и нови вложения.

Приемете пожеланията ми за здраве, благополучие и благополучие! Пожелавам на експертите и чиновниците в банковото дело, на всички клиенти на банките в Ловеч здраве, високи финансови достижения и непоклатимост.

На хората, носещи името на Св. Николай Чудотворец – Честит имен ден, с пожелания за благополучие и благополучие!

Честит празник!

Корнелия Маринова,

Кмет на Община Ловеч  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР